WeLoveCSS Logo
Home Profile Members Search Rules Help New Posts

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Jen
Forum: Suggestions & Feedback 2nd August 06, 06:20 PM
Replies: 18
Views: 8,575
Posted By Jen
Re: Quick Reply - Broken?

hmm that's odd. I gave you the template link and you said it works so I set it as default template.

Try now.. I just rebuild styles.

Edited: oops, my bad. Found the default style setting in...
Forum: Suggestions & Feedback 31st July 06, 10:09 AM
Replies: 18
Views: 8,575
Posted By Jen
Re: Quick Reply - Broken?

Marks, thanks for testing. I've set this forum skin as default, quick reply should work fine in Safari.

Guys if you're still experiencing this issue, yell at me!
Forum: Suggestions & Feedback 8th June 06, 03:40 PM
Replies: 18
Views: 8,575
Posted By Jen
Re: Quick Reply - Broken?

I'll look into it. Thanks for telling us.
Forum: Suggestions & Feedback 29th May 06, 03:07 PM
Replies: 18
Views: 8,575
Posted By Jen
Re: Quick Reply - Broken?

What internet speed are you on? Try clear cache in your opera browser. It's fine on FF and IE. If still not working then just use 'post reply' button instead quick reply. Therefore I can't see...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:29 AM.



Home | Advertise | Contact Us | Top
Home | Advertise | Contact Us | Top

Copyrightę 2006 WeLoveCSS.com. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.