WeLoveCSS Logo
Home Profile Members Search Rules Help New Posts



WeLoveCSS > WEB DESIGN > Browser Compatibility > Tab-menu Issue on Safari/Mac

Reply
  Thread Tools Display Modes
Old 15th July 10, 08:10 AM   #1
jimmywhite
WLC Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Default Tab-menu Issue on Safari/Mac

I am trying to make this menu work on Mac. It is already displaying properly on windows/ IE6,7,8, Firefox, Chrome, Opera, but on Mac/Safari, Firefox it does not. You can view the html at http://lemy.co.uk
The CSS controling it:
Code:
#navMainWrapper{font-size:1.1em;height:23px;line-height:normal;width:957px;}

#navMain {
      float:left;
      width:100%;
	  font-size: 1.1em;
      }	  
#navMain ul {
      margin:0;
      padding: 0;
      list-style:none;
      }

#navMain li {
      float:left;
      margin:0;
      padding:0; 
	  height:23px;
      }
#navMain a {
      margin:0;
      padding:0 0 0 4px;
      float:left;
      background: url(../images/spriteme1.jpg) 0 0 no-repeat;  background-position: 0 -208px; height:23px;
      color: #dfdfdf;
      text-decoration:none;
      }
#navMain a span {
      padding:5px 33px 0 25px;height:18px;
      float:left;
      display:block;
      background: url(../images/spriteme1.jpg) 100% -185px no-repeat;
      color:#dfdfdf;
      }  
#navMain a:hover {
      background-position: 0 -254px;
      color: #dfdfdf;
      cursor: pointer;

      }
#navMain a:hover span {
      background-position: 100% -231px;
	  color:#dfdfdf;
      }
Any pointers on how to fix this would be great, i've been trying for a long time, but i'm no expert...

On Mac/Safari 3.2:
http://api.browsershots.org/png/orig...d0d53df44e.png
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
jimmywhite is offline   Reply With Quote
Old 15th July 10, 03:35 PM   #2
rkrause
WLC Mod
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 893
Default Re: Tab-menu Issue on Safari/Mac

I'm betting it has to do with mixing the em and px on the menu. Also, setting a width of 100% on the mainnav but then containing it isn't necessary. Try removing the 1.1em and use a px instead. See if that doesn't fix the width issue.

Ryan.
rkrause is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:06 PM.



Home | Advertise | Contact Us | Top
Home | Advertise | Contact Us | Top

Copyrightę 2006 WeLoveCSS.com. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.