WeLoveCSS Logo
Home Profile Members Search Rules Help New Posts



WeLoveCSS > WeLoveCSS > News & Announcements > Suggestions & Feedback > Quick Reply - Broken?

Reply
  Thread Tools Display Modes
Old 7th June 06, 01:11 AM   #11
tyson
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Quick Reply - Broken?

It doesn't work in Safari 2.0.3. Whee!

It used to work fine for me, so something must have changed server-side.
  Reply With Quote
Old 7th June 06, 03:47 AM   #12
marks
WLC Lover
 
marks's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Austin || Dallas, TX, USA
Posts: 160
Default Re: Quick Reply - Broken?

Yeapps, doesn't work in 2.0.3 here either
__________________
[/INDENT]
Personal Tumblelog:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
marks is offline   Reply With Quote
Old 8th June 06, 01:22 AM   #13
marks
WLC Lover
 
marks's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Austin || Dallas, TX, USA
Posts: 160
Default Re: Quick Reply - Broken?

test 1 2 from home
__________________
[/INDENT]
Personal Tumblelog:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
marks is offline   Reply With Quote
Old 8th June 06, 02:40 PM   #14
Jen
WLC Admin
 
Jen's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 489
Default Re: Quick Reply - Broken?

I'll look into it. Thanks for telling us.
Jen is offline   Reply With Quote
Old 30th July 06, 05:57 PM   #15
marks
WLC Lover
 
marks's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Austin || Dallas, TX, USA
Posts: 160
Default Re: Quick Reply - Broken?

test 1 2 3 (from some link Designgraphy PM'ed me..)


WORKS
__________________
[/INDENT]
Personal Tumblelog:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
marks is offline   Reply With Quote
Old 31st July 06, 09:09 AM   #16
Jen
WLC Admin
 
Jen's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 489
Default Re: Quick Reply - Broken?

Quote:
Originally Posted by marks
WORKS
Marks, thanks for testing. I've set this forum skin as default, quick reply should work fine in Safari.

Guys if you're still experiencing this issue, yell at me!
Jen is offline   Reply With Quote
Old 31st July 06, 03:13 PM   #17
marks
WLC Lover
 
marks's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Austin || Dallas, TX, USA
Posts: 160
Default Re: Quick Reply - Broken?

Hmm. I just tried it again and no luck...
__________________
[/INDENT]
Personal Tumblelog:
To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
marks is offline   Reply With Quote
Old 2nd August 06, 05:20 PM   #18
Jen
WLC Admin
 
Jen's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 489
Default Re: Quick Reply - Broken?

hmm that's odd. I gave you the template link and you said it works so I set it as default template.

Try now.. I just rebuild styles.

Edited: oops, my bad. Found the default style setting in admin.
Jen is offline   Reply With Quote
Old 2nd August 06, 05:32 PM   #19
Nemus
WLC Lover
 
Nemus's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Falköping, Sweden
Posts: 106
Default Re: Quick Reply - Broken?

At least i works in Opera 9.00 for Windows.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 5 or greater. You currently have 0 posts.
Nemus is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My site is broken in IE7 skyecade Browser Compatibility 6 28th October 06 04:51 PM


All times are GMT. The time now is 09:15 PM.



Home | Advertise | Contact Us | Top
Home | Advertise | Contact Us | Top

CopyrightŠ 2006 WeLoveCSS.com. All Rights Reserved.
Powered by vBulletin Version 3.8.4 Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.